Under- og totalentreprise på Sjælland

Står du overfor et mindre eller større projekt? ProfaGroup er klar til at assistere dig i forbindelse med under- eller totalentreprise på Sjælland. ProfaGroup entrerer med flere forskellige håndværkere, der hver især er kompetente inden for netop deres opgaver. Dette er med til at sikre at alle vores løsninger er af højeste kvalitet.

ProfaGroup styrer dit byggeprojekt

Vi har håndværkere med kompetencer indenfor elarbejde herunder energioptimering, solcelleanlæg, ventilation, overvågning og alarmsystemer samt yderligere optimering af indeklimaet. Vi har derudover stor erfaring indenfor nybyggeri og tilbygninger samt adgangskontrol, service og vedligeholdelse og facility management efter aftale. Vi har også mulighed for at assistere i forbindelse med køle- og fryserum.Når du vælger vores løsning, er det ProfaGroup, eventuelt ved hjælp af en rådgiver, som har ansvaret for koordineringen.

En ansvarlig partner til nybyggeri og totalentreprise

Er du interesseret i at høre nærmere omkring vores service? Du har mulighed for at kontakte os på telefon 56 65 00 10, sende en mail til info@profagroup.dk eller udfylde vores kontaktformular.

 

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os