ProfaGroup

Høj standard til vores kunder

ProfaGroup er en moderne og dynamisk installations- og ingeniørvirksomhed, vores slogan er ENERGI I BALANCE og vi løser alle vores opgaver med fokus på energioptimering.

Virksomhedens CVR-nummer er fra 2006 og baggrunden for dannelsen var, at nogle teknisk og servicemindede ildsjæle var overbevist om, at god kvalitet skaber resultater hos kunder med behov for professionelle og tidsvarende løsninger.

Vores indbyrdes filosofi var altid at møde vores kunder løsningsorienteret, lyttende og med stor respekt for deres behov – håndteret positivt smilende og med kunden i centrum.

Vi har teoretisk og praktisk projekterings-/serviceerfaring med ingeniørkompetence, er udførende i hele Danmark og leverer udelukkende produkter fra førende producenter på markedet, hvilket tilsammen er vores kunders sikkerhed for tidssvarende løsninger.

ProfaGroup er landsdækkende og udførende via egne autoriserede montører og gennem et netværk af autoriserede og professionelle samarbejdspartnere. Vi skaber resultater ved at samarbejde mod fælles mål og sikrer ved indarbejdede kvalitetssikringsstandarder at indgåede aftaler overholdes.

ProfaGroup er landsdækkende og leverer indenfor:

Energioptimering, EL, Køl, Ventilation, VVS, Murer, Klimaanlæg/Varmepumper, Varmegenvinding, Køle/fryserum, Solcelleanlæg, Indeklima, Overvågning, Alarmsystemer, Adgangskontrol, Møderumssystem, Service/vedligehold, Brand og sikkerhed, Vicevært, Tilbygning, Nybygning, Belysning, Facility Management (EL, Køl, Ventilation, Elevator, Rengøring, Frokostordning, Vedligeholdelse ude/inde, Brandslukkere, Fejning, Snerydning, Tilsyn, Service mm.)

ProfaGroup leverer kvalitet, høj service samt konkurrencedygtige priser, der sikrer de bedste løsninger.

Vores værdier

ProfaGroup sikrer værdi for kunden

  • Vi opfylder kundens behov for energirigtige løsninger
  • Vi yder excellent service og leverer de bedste produkter og løsninger

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os