Energioptimering i København & hele Sjælland

ProfaGroup ser på alle områder, hvor der kan laves energioptimering.

Skal vi stå for energioptimering i din ejendom på Sjælland? Vores energirådgivere er eksperter i at finde kilder til energiforbedringer i boligen eller i virksomheden. Et besøg af en energirådgiver fra ProfaGroup kan både give gode resultater på bundlinjen og en gladere natur.

Eksperter i at finde kilder til energioptimering

Vi løser det med varmepumpeanlæg til erstatning for eksisterende, solcelleanlæg til produktion af strøm, LED lys for bedre belysning og samtidig lavere elforbrug. Det kan også være relevant med regnvandsopsamling for at nedbringe forbrug af rent drikkevand. Vi tilbyder også energioptimering i forbindelse med totalentreprise.

Er du interesseret i at høre nærmere?

Har du yderligere spørgsmål til vores service, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 65 00 10, sende en mail til info@profagroup.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Nedenfor har vi samlet en række, ofte stillede spørgsmål, som vi alle står overfor, når der skal energioptimeres.

Hvad er energioptimering?

Energioptimering handler grundlæggende om at spare på energien, og dermed få en besparelse på el/varme/vandregningen. Du kan energioptimere på alt det, der suger energi fra dit forsyningsnet. Udstyr og apparater, der ikke længere er tidsvarende, udskiftes, når man vælger at energirenovere.

Hvorfor er det en god idé at energioptimere?

Når du vælger at energirenovere, vil det kunne mærkes på pengepungen. Men der er flere fordele ved at energioptimere boligen eller virksomheden:

 • Du sparer penge
 • Du udleder mindre CO2
 • Indeklimaet bliver bedre
 • Du opnår en højere ejendomsværdi
 • Du gør noget for miljøet

Selvom en energioptimering kan forekomme som en stor udgift i første omgang, skal du se omkostningen som en post, der tjener sig ind på 1-10 år afhængigt af løsningen. En energioptimering er en investering i fremtiden, hvor det, du sparer på din el/varme/vandregning, ganske enkelt finansierer din investering.

Hvad kan energioptimeres?

Når du energioptimerer, er der flere steder, man kan sætte ind for at optimere energiforbruget i bygningen. Energikilder kan være:

 • Varme
 • Vand
 • Køl
 • Frost
 • Ventilation
 • LED lys
 • Intelligent styring

Gældende fradrags & tilskudsregler

Når du vælger at lave energiforbedringer på din bolig, kan du søge om håndværkerfradrag. Det betyder, at du kan spare nogle udgifter ved at trække arbejdslønnen fra på din selvangivelse.

Du kan læse mere om håndværkerfradraget på skat.dk.

Der kan også være mulighed for at søge energitilskud, der er et skattefrit tilskud til energirenovering. Her kan vi være behjælpelige med din ansøgning.

Hør mere om energirenovering

Hvis du overvejer en energirenovering i boligen eller virksomheden, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hos ProfaGroup har vi stor erfaring med energirigtige løsninger.

For at sikre en høj standard på vores energiløsninger er vi VE-godkendt. Det betyder, at vi løbende gennemgår relevant uddannelse og kvalitetskontrol fra myndighederne.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os