Hensigtsmæssig drifts- og vedligeholdelsesindsats

Ved at foretage en hensigtsmæssig drifts- og vedligeholdelsesindsats kan levetiden for bygninger og bygningsdele ofte forlænges samtidig med, at det giver en totaløkonomisk forbedring.

Facility Management hos ProfaGroup A/S indeholder følgende:
EL, Køl, Ventilation, Elevator, VVS, Rengøring, Frokostordning, Vedligeholdelse ude/inde, Brandslukkere, Fejning, Snerydning, Tilsyn, Service, Overvågning, Alarmsystemer, Adgangskontrol m.m.

Høj standard

ProfaGroup A/S tilbyder at lave en total gennemgang af bygninger, så vedligeholdelsesstandarden beskrives med henblik på udarbejdelse af vedligeholdelsesplan.

ProfaGroup A/S laver herefter aftaler med relevante entreprenører efter en grundig gennemgang af virksomhedens ønsker og krav.

Kontakt ProfaGroup

Gældende fradrags- og tilskudsregler

Når du vælger at lave energiforbedringer på din bolig, kan du søge om håndværkerfradrag. Det betyder, at du kan spare nogle udgifter ved at trække arbejdslønnen fra på din selvangivelse. Du kan læse mere om håndværkerfradraget på skat.dk. Der kan også være mulighed for at søge energitilskud, der er et skattefrit tilskud til energirenovering, hvor vi eventuelt kan være behjælpelig med din ansøgning.

Kontakt os på telefon 56 65 00 10 eller mail info@profagroup.dk for et uforpligtende møde om energioptimering.

Kontakt
Mik Bolvig
CEO
Telefon: 56 36 05 10
Mail: mb@profagroup.dk

BelysningTips til energirigtig indendørsbelysning
Når du bruger lys rigtigt kan det give bedre eksponering af rummet.Pil

  • Vidste du at ...
  • Facility Management er den engelske betegnelse for lederskab af faciliteter og herunder leverance af en given serviceydelse. Begrebet bruges primært i erhvervssammenhæng.