Salg & montering af solcelleanlæg i København og på Sjælland

Er du interesseret i at nedbringe din elregning? Hos ProfaGroup tilbyder vi montering af solcelleanlæg i København samt resten af Sjælland. Vi sørger for at rådgive dig gennem hele forløbet, så solcelleanlægget er korrekt placeret og ikke mindst overholder alle de tekniske krav i forbindelse med monteringen. Vi tilbyder salg og montering af solcelleanlæg til private, erhverv samt institutioner. ProfaGroup er specialister indenfor energioptimering i forbindelse med blandt andet varmepumper, belysning, indeklima samt solceller.

Kvalitetsorienterede og fremtidssikrede løsninger med solcelleanlæg

Vi har et stort udvalg af solcelleanlæg i flere forskellige prisklasser, og vi har mulighed for at installere dem på tagkonstruktioner og jordarealer. Der er mange fordele ved at investere i et solcelleanlæg fra ProfaGroup. Det er først og fremmest en klimavenlig løsning, som fremtidssikrer og øger værdien af din ejendom, men du har også mulighed for at opnå store besparelser på din elregning. Et solcelleanlæg har derudover en lang levetid, hvis montering samt vedligeholdelse bliver udført korrekt.

Få mere information om vores solcelleanlæg

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 65 00 10, sende en mail til info@profagroup.dk eller udfylde vores kontaktformular . Vi ser frem til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os