ProfaGroupPark er grøn i mere end en forstand

ProfaGroupPark er det nye navn på Næstveds Boldklubs hjemmebane. Mange har sikkert lagt mærke til det nye stadionnavn, men det er ikke sikkert, at alle ved, hvad ProfaGroup er for en størrelse.
Med det nye stadionnavn er Boldklubbens hjemmebane nu blevet grøn i mere end en forstand. Dels er ProfaGroup en virksomhed, der kan levere grønne løsninger, og dels er virksomhedens logo mejslet i samme grønne farver, som Næstved Boldklub optræder i, når man spiller hjemme på ProfaGroupPark.
ProfaGroup A/S er en virksomhed med fokus på el og energioptimerede løsninger og indeklima. Virksomheden kan levere totalentrepriser indenfor det område og er en af landets mest anerkendte på sit felt.
Det er derfor en stærk medspiller, som Næstved Boldklub får med på banen.
– Vi er rigtig glade for det erhvervsnetværk, som vi er en del af hos Næstved Boldklub, og vi vil derfor gerne udbygge vores engagement. Her navnesponsoratet på stadion en rigtig god måde at blive endnu mere involveret på, forklarer Mik Bolvig, der er administrerende direktør for ProfaGroup.

Profa Gorup var i forvejen meget engageret i Næstved Boldklub, men Mik Bolvig var klar til at øge engagementet og samarbejdet mellem Næstved Boldklub og ProfaGoup, da chancen bød sig.
Mik Bolvig var ikke i tvivl, da han fik forelagt muligheden for at blive navnesponsor på Næstved Stadion.
– Det her var en perfekt mulighed for ProfaGroup til at profilere os i et område, som vi gerne vil være meget synlige i. Vi har Sydsjælland som et af vores primære markedsområder, så da jeg blev præsenteret for muligheden, var jeg ikke i tvivl, siger Mik Bolvig.
ProfaGroup-direktøren håber naturligvis, at navnesponsoratet kan være med til at udbrede kendskabet til ProfaGroup, men for Mik Bolvig handler det ikke kun profilering af den fremadstormende virksomhed, der allerede nu har leveret løsninger til andre virksomheder i Næstved Boldklubs erhvervsnetværk.
– Vi er glade for at blive eksponeret via stadionnavnet, men vi har det også sådan, at vi ikke bare skal skubbes frem i forreste linje hele tiden. Det her handler også om at støtte klubben og det arbejde, der lægges i at få Næstved på landkortet, siger Mik Bolvig.

ProfaGroup har for nuværende base i Køge, men tidligere har virksomheden boet i Haslev. Mik Bolvig, der i øvrigt selv har spillet fodbold i den grønne trøje, vil ikke afvise, at man på et tidspunkt rykker til Næstved.
– Vi har allerede rigtig mange gode relationer her i området, og i forhold til det geografiske marked, vi ønsker at være en del af, så kunne Næstved godt være et fint udgangspunkt. Nu må vi se, men vi er i hvert fald glade og stolte over, at Næstveds 1. divisionshold i fremtiden skal spille på ProfaGroupPark.
Mik Bolvig er ofte på stadion, og han har ved selvsyn oplevet en spændende sæsonstart på banen, der nu bærer hans virksomheds navn.

Kilde: Næstved Boldklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *