𝗡𝘆 𝗵𝗼𝘃𝗲𝗱𝘀𝗽𝗼𝗻𝘀𝗼𝗿 𝗳𝗼𝗿 𝗞ø𝗯𝗲𝗻𝗵𝗮𝘃𝗻 𝗛𝗮̊𝗻𝗱𝗯𝗼𝗹𝗱

ProfaGroup A/S bliver med den nye hovedpartneraftale en vigtig del af partnerkredsen bag København Håndbold, og det giver ekstraordinær stor støtte til klubben.

Med det nye partnerskab er vi med til at sikre positiv fremdrift for København Håndbold, hvilket samtidig skaber win-win med fokus på vores grønne profil – Care for klimaet. 

ProfaGroup ønsker med dette partnerskab, at støtte op om Østdanmarks bedste håndboldhold, og samtidig skabe større fokus på ”Energi i Balance”, som vi arbejder for. Vi Care for klimaet med maksimalt fokus, og vi mener at samarbejdet med København Håndbold vil sikre stærk synlighed på netop dette.

Vi er blevet spurgt om følgende i forbindelse med det nye samarbejde, som vi naturligvis er glade for at må give vores svar på:

1. Hvorfor er I gået ind som Hovedpartner i København Håndbold?

For at støtte op omkring Sjællands bedste håndboldhold (K) og sammen skabe større fokus på ”Energi i Balance”, det er ”Vores planet – Vores ansvar”!

 

2. Hvad håber I at få ud samarbejdet igennem de næste 3 ½ år?”

Care for Klimaet” fortjener større synlighed, hvilket I er seer garant for og da det ydermere matcher Jeres samfundsværdier, er det win-win!

 

3. Hvad glæder I jer allermest til?

At kunne bidrage og gøre en forskel + fantastisk spændende håndboldkampe, hvor en lidt anden form for ”Energi i Balance” vinder kampe og mesterskaber!

 

ProfaGroup A/S er med sin grønne profil der, via egne autoriserede montører og gennem et netværk af autoriserede og professionelle samarbejdspartnere, skaber total entreprise løsninger for kunderne. Vi overholder alle aftaler og sikrer os altid at levere opgaverne til alles fulde tilfredshed.

Ring på 56 65 00 10 eller mail info@profagroup.dk for et uforpligtende møde.

 

ProfaGroup certificeret ISO 9001 inden for EL & KØL