Hensigtsmæssig drifts- og vedligeholdelsesindsats 

Ved at foretage en hensigtsmæssig drifts- og vedligeholdelsesindsats kan levetiden for bygninger og bygningsdele ofte forlænges samtidig med, at det giver en totaløkonomisk forbedring.

Facility Management hos ProfaGroup A/S indeholder følgende:
EL, Køl, Ventilation, Elevator, VVS, Rengøring, Frokostordning, Vedligeholdelse ude/inde, Brandslukkere, Fejning, Snerydning, Tilsyn, Service, Overvågning, Alarmsystemer, Adgangskontrol mm.

Høj standard

ProfaGroup A/S tilbyder at lave en total gennemgang af bygninger, så vedligeholdelsesstandarden beskrives med henblik på udarbejdelse af vedligeholdelses-plan.

ProfaGroup A/S laver herefter aftaler med relevante entreprenører efter en grundig gennemgang af virksomhedens ønsker og krav.

Få den rette belysning til kontor, butik, lager, værksteder, industrihaller mm – det betaler sig

Opnå store energibesparelser ved at installere nutidens intelligente belysning ved at skrifte den traditionelle belysning ud med LED lyskilder. Udskiftningen giver en mærkbar energibesparelse.

Vi hjælper jer hele vejen også med rådgivning om tilskud til energibesparelser.

Det er godt at blande flere typer lamper og lys i et rum da vi oftest har flere funktioner i et rum. Korrekt belysning handler ganske enkelt om at skabe en funktionel belysning og undgå under/overbelysning og stress.

Gældende fradrags & tilskudsregler:

1. Energitilskud: https://www.energitilskud.net/

Vil du vide mere?

Telefon: +45 56 65 00 10
Mail: info@profagroup.dk